´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Aangifte inkomstenbelasting voor particulieren

Vóór 1 april dient u als particulier jaarlijks uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen bij de Belastingdienst. Ziet u op tegen het invullen van de aangifte en het uitzoeken van de voor u relevante aftrekposten? Of kost het u te veel tijd? Geef het dan met een gerust hart uit handen aan de experts van Belasting Adviesgroep Rotterdam.

 

Wijzigingen inkomstenbelasting 2010

Met ingang van 1 januari 2010 is de inkomstenbelasting op een aantal punten veranderd. Dit kan gevolgen hebben voor de belasting die u moet betalen of terugkrijgt. Weet u welke gevolgen dit voor u heeft? Wij vertellen het u graag.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zorgen ervoor dat uw aangifte tijdig en vakkundig wordt ingediend zodat u maximaal profiteert van alle mogelijke aftrekposten en niet meer wakker hoeft te liggen van die blauwe envelop. Indien gewenst kunnen wij ook uitstel aanvragen voor het indienen van uw aangifte.
 

Opstellen en bespreken aangifte inkomstenbelasting

U krijgt van ons een overzicht van de documenten die u moet aanleveren. Daarna heeft u een kennismakingsgesprek met ons. Dan weet u meteen met wie u in zee gaat en het geeft ons duidelijk inzicht in uw specifieke situatie. Vervolgens stellen wij de aangifte op en na uw goedkeuring dienen wij deze in bij de Belastingdienst.

 

Uw aangifte inkomstenbelasting voor slechts € 125,--

Wij verzorgen uw aangifte voor een vooraf overeengekomen tarief zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. In 90% van de gevallen verzorgen wij een enkele aangifte voor een bedrag van € 125,--, inclusief BTW.

Indien u gezamenlijk aangifte doet met uw partner is dit tarief € 160,--, inclusief BTW. Mocht voor u een afwijkend tarief gelden, dan informeren wij u daar vooraf over.

 

Meer informatie over uw particuliere aangifte

Wilt u meer informatie over aangifte inkomstenbelasting voor particulieren? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.