´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Aangifte omzetbelasting

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Aangifte omzetbelasting

Wanneer u bij de Belastingdienst als ondernemer geregistreerd staat, bent u verplicht om periodiek omzetbelasting af te dragen. Op basis van uw omzet is er voor u een aangiftetijdvak vastgesteld. In de meeste gevallen is dat een kwartaal. Bedraagt uw BTW meer dan € 15.000,-- per kwartaal, dan is het aangiftetijdvak meestal een maand. Bedraagt uw BTW per jaar minder dan € 1.883,-- kan het aangiftetijdvak op verzoek op een jaar worden gesteld.

 

Voorkom boetes en betaal op tijd

Zelfs als u over een tijdvak geen omzetbelasting hoeft af te dragen, moet u toch uw aangifte omzetbelasting doen. Doet u dit niet of niet op tijd, dan kan de Belastingdienst u een boete opleggen. Als u per maand of per kwartaal aangifte doet, moet uw aangifte in principe uiterlijk op de laatste dag van de maand die volgt op het aangiftetijdvak bij de Belastingdienst zijn ingediend. Dat kunt u zelf doen, maar u kunt het ook met een gerust hart aan een expert overlaten: Belasting Adviesgroep Rotterdam.

 

Weten waar u aan toe bent

U krijgt van ons een overzicht van de informatie die u moet aanleveren. Belasting Adviesgroep Rotterdam verzorgt vervolgens uw aangifte tegen een vooraf overeengekomen tarief zodat u meteen weet waar u aan toe bent.

 

Laat uw aangifte omzetbelasting gerust aan ons over

Wilt u uw aangifte omzetbelasting uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.