´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Administratiekantoren & accountants

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Administratiekantoren & accountants

Veel administratiekantoren en accountants hebben geen belastingadviseurs in dienst. Belastingtechnische zaken worden uitbesteed of afgehandeld door ongekwalificeerde mensen. Het spreekt voor zich dat deze laatste optie niet alleen risicovol is voor u (denk aan uw mogelijke aansprakelijkheid), maar ook voor uw klanten. Met de snel wijzigende fiscale wetgeving neemt voor hen de kans op geschillen met de Belastingdienst sterk toe. Behalve de kwestie van aansprakelijkheid kan het nadelig zijn voor uw continu├»teit. Wanneer één van uw klanten een fiscaal geschil heeft met de Belastingdienst, kunt u deze klant verliezen.

 

Uw fiscaal adviseur en sparringpartner

Belasting Adviesgroep Rotterdam fungeert voor administratiekantoren en accountants graag als fiscaal adviseur en sparringpartner. De manier waarop dit wordt vormgegeven is volledig afhankelijk van uw wensen. Wij kunnen de advisering en communicatie via uw kantoor laten lopen, waarbij wij geen rechtstreeks contact hebben met uw klanten. We kunnen ook direct met uw klanten communiceren. In dat geval stellen we in overleg met u contracten op die u de zekerheid bieden dat onze advisering hiertoe beperkt blijft.

 

Voorkom problemen met de Belastingdienst

Uit onze ervaring blijkt dat met name in het geval van een (aangekondigd) boekenonderzoek de vroegtijdige inschakeling van een fiscaal expert de nodige problemen met de Belastingdienst kan voorkomen. U kunt daarvoor altijd een beroep op ons doen, evenals voor een second opinion over reeds uitgebrachte adviezen. In onze visie dienen conflicten met de Belastingdienst waar mogelijk te worden voorkomen. Mocht dit niet mogelijk blijken dan kunnen wij altijd de fiscale procedure voor uw klant voeren.

 

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.