´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Begeleiding belastingcontroles

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Begeleiding belastingcontroles

Wanneer de Belastingdienst heeft aangekondigd dat zij uw bedrijf zal gaan controleren, breken er vaak onzekere tijden aan voor u als ondernemer. Belasting Adviesgroep Rotterdam kan u bijstaan bij deze controle. Wij nemen voorafgaand aan de controle uw administratie door, bespreken deze met u en maken deze waar nodig tijdig in orde, zodat de kans op correcties en boetes wordt geminimaliseerd.

 

Aanwezigheid tijdens belastingcontrole

U kunt erop rekenen dat wij bij de daadwerkelijke controle aanwezig zijn om u te begeleiden, dat wij de kans op conflicten zoveel mogelijk beperken en erop toezien dat de Belastingdienst haar bevoegdheden niet te buiten gaat. De controle van de Belastingdienst is namelijk aan diverse regels onderworpen.

 

Indienen bezwaar- en beroepschriften

Mocht het na controle van de Belastingdienst tot een conflict of het opleggen van een boete, naheffingsaanslag of navorderingsaanslag komen, dan dienen wij uiteraard voor u de benodigde bezwaar- en beroepschriften in.

 

Meer informatie over begeleiding bij belastingcontroles

Zou u begeleiding bij de controle van uw organisatie op prijs stellen? Of wilt u meer informatie over de procedure? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.