´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Begeleiding opzetten administratie

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Begeleiding opzetten administratie

Elke ondernemer is wettelijk verplicht om zijn administratie ordelijk te bewaren zodat het resultaat van de onderneming bepaald kan worden. De overheid stelt een aantal eisen waaraan uw administratie moet voldoen. Het is voor u van belang precies te weten welke eisen dit zijn, zodat u nooit problemen krijgt met bijvoorbeeld de Belastingdienst.

 

Bespaar tijd en voorkom boetes

Vaak zien wij dat ondernemers niet begeleid worden bij het opzetten van hun administratie door hun accountant of boekhouder. Los van het feit dat het bijhouden en verwerken van een boekhouding veel tijd kost, gebeurt het maar al te vaak dat ondernemers bij een controle van de Belastingdienst forse boetes opgelegd krijgen, die achteraf vaak onnodig blijken. Zonde van uw geld en van uw tijd.

 

Uw bedrijfsadministratie in goede handen

U kunt dit voorkomen door experts in te schakelen die u zorgvuldig begeleiden: Belasting Adviesgroep Rotterdam. Samen zorgen wij ervoor dat uw administratie zo effici├źnt mogelijk en op correcte wijze wordt ingericht. Hierdoor weet u precies hoe u dit voortaan moet doen in zo min mogelijk tijd, zodat u zich kunt richten op dat waar u goed in bent: ondernemen.

 

Meer informatie over het opzetten van uw bedrijfsadministratie

Zou u het op prijs stellen als wij u begeleiden bij het opzetten van uw bedrijfsadministratie? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.