´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Begrotingen & prognoses

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Begrotingen & prognoses

Zowel bij het starten van onderneming als later in de bedrijfscyclus kan er behoefte zijn aan een begroting of een financiële prognose.

 

Starten onderneming

Als u van plan bent om een onderneming te starten zult u in veel gevallen een ondernemingsplan moeten opstellen voor het verkrijgen van een financiering of een subsidie. Een belangrijk onderdeel van dit plan is een begroting voor de komende jaren. Uit deze begroting moet blijken dat de onderneming levensvatbaar is. Belasting Adviesgroep Rotterdam heeft een zeer uitgebreide ervaring in het opstellen van begrotingen. Wij zijn u daarmee dan ook graag van dienst.

 

Opstellen begroting

Op basis van uw inschattingen aangevuld met specifieke informatie over de bedrijfstak stellen wij uw begroting op. Wij zijn exact op de hoogte van de eisen die banken aan een begroting stellen en weten ook waar zij uw financieringsaanvraag op beoordelen. Dit vergroot de kans dat u de financiering rond krijgt maximaal.

 

Groei van uw onderneming

Ook als u groeimogelijkheden wilt benutten of bijvoorbeeld een bedrijfspand wilt aanschaffen, zal de financier vaak een prognose van de komende jaren willen zien. Zij kunnen dan een afgewogen inschatting maken van het risico dat zij lopen op de lening.

 

Professionele prognose

Gebaseerd op de historie van uw onderneming, de toekomstverwachtingen en de financiële gevolgen van de investering kunnen wij voor u een prognose opstellen. Aangezien wij hier veel ervaring mee hebben weten wij precies aan welke eisen de prognose moet voldoen. Daarmee neemt de kans dat u de financiering krijgt toegewezen aanzienlijk toe.

 

Uw financieringsaanvraag optimaal geregeld

Maak gebruik van onze expertise voor een optimale begroting of prognose. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.