´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Belastingadvies

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Belastingadvies

Veel ondernemers krijgen na verloop van tijd te maken met vraagstukken waar belastingadvies zeer relevant is. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u een woonwinkelpand wilt gaan aankopen of een samenwerkingsverband wilt aangaan. In deze gevallen is het verstandig om voordat u handelt eerst een gedegen belastingadvies in te winnen. U wilt immers voorkomen dat u te veel belasting betaalt of dat de Belastingdienst achteraf niet akkoord gaat met het door u ingenomen standpunt en u een bepaalde offerte heeft geweigerd en u een boete oplegt.

 

Uw sparringpartner

In deze situaties is Belasting Adviesgroep Rotterdam de juiste sparringpartner voor u. Doorgaans heeft u als ondernemer helder voor ogen wat u wilt bereiken. Wij zorgen ervoor dat u dit op een dusdanige manier kunt realiseren dat u zo min mogelijk belasting betaalt en rustig kunt slapen, omdat u weet dat er geen problemen met de Belastingdienst in het verschiet liggen. Waar en indien nodig kunnen wij ook andere specialisten inschakelen en aansturen zoals bijvoorbeeld juristen of een notaris.

 

Specialistisch advies over belastingen

Wij zijn gespecialiseerd in de advisering op het gebied van de directe belastingen, zoals de inkomsten- en vennootschapsbelasting, de omzetbelasting of BTW en alle belastingen omtrent onroerend goed, zoals de overdrachtsbelasting. Op ingewikkelde zaken die betrekking hebben op belastingen buiten ons specialisme hebben wij samenwerkingsverbanden met erkende specialisten op die belastinggebieden.

 

Deskundig advies kan u een forse besparing opleveren

Maak gebruik van onze expertise en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. U kunt uw gegevens ook achterlaten op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.