´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Bezwaar- & beroepschriften

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Bezwaar- & beroepschriften

Ondanks uw beste intenties kan het gebeuren dat u van de Belastingdienst een naheffingsaanslag of navorderingsaanslag krijgt opgelegd. In veel gevallen zult u het met deze aanslag niet eens zijn. Zo gebeurt het bijvoorbeeld dat uw administratie op oneigenlijke gronden wordt verworpen of dat de Belastingdienst van verkeerde brutowinstmarges uitgaat (wat in de horeca vaak het geval is). Zaken die uiteraard moeten worden aangevochten. U moet dan een bezwaar- of beroepschrift indienen. En dat is geen peulenschil.

 

Hulp bij het verdedigen van uw standpunt

Bij het opstellen en indienen van bezwaar- en beroepschriften dient u namelijk allerlei regels en termijnen in acht te nemen. Daarnaast moet er vaak ingewikkelde jurisprudentie op worden nageslagen om uw standpunt te verdedigen of om het standpunt van de Belastingdienst aan te vechten. Wij staan u daarbij graag met raad en daad terzijde.

 

Maak gebruik van onze expertise

Belasting Adviesgroep Rotterdam adviseert u over uw standpunt, zoekt alle jurisprudentie uit en dient voor u een bezwaarschrift of beroepschrift in bij de Belastingdienst. Onze specialisten hebben een ruime ervaring in het opstellen van deze documenten, voor de horeca- en autobranche in het bijzonder.

 

Meer informatie bezwaar- & beroepschriften

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.