´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Verzorgen boekhouding

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Verzorgen boekhouding

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht een ordelijke administratie bij te houden. Deze administratie kunnen wij voor u verwerken, om de prestaties van het bedrijf beter zichtbaar te maken. U kunt beoordelen hoe uw onderneming heeft gerendeerd en de Belastingdienst kan bepalen hoeveel belasting er moet worden betaald.

 

Het gemak van een goed ingerichte administratie

Belasting Adviesgroep Rotterdam verwerkt voor veel van haar klanten de administratie. Veel ondernemers vinden het vervelend om hun administratie bij te houden. Wij bespreken daarom met al onze klanten vooraf hoe zij de administratie het beste kunnen inrichten. Dit bespaart u tijd en geeft u een gerust gevoel. En het stelt ├▓ns in staat om zo efficiënt mogelijk uw administratie verwerken. Alles is gericht op gemak, zekerheid en zo laag mogelijke kosten voor u.

 

U bepaalt de frequentie

Het aantal keren dat wij uw administratie verwerken is sterk afhankelijk van ├╣w wensen. In de praktijk geven veel ondernemers de voorkeur aan een maandelijkse update om constant inzicht te hebben in de prestaties van hun bedrijf. Of één keer per kwartaal in combinatie met de aangifte voor de omzetbelasting. U bepaalt zelf wat voor u het beste uitkomt.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Als u wilt weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking. U kunt contact met ons opnemen of uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.