´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Starten onderneming

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Starten onderneming

U wilt een onderneming starten of bent hier net mee begonnen. Een avontuur waarbij veel, vaak noodzakelijke, vraagstukken komen kijken en de nodige formaliteiten afgehandeld moeten worden. Het is lastig om daar een compleet beeld van te krijgen, laat staan alles te doorgronden. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. U kunt vertrouwen op de specifieke vakkennis van Belasting Adviesgroep Rotterdam, zodat u zich kunt richten op uw specialiteit: ondernemen.

 

Keuze rechtsvorm en andere formaliteiten

Voordat u uw onderneming begint moet er een keuze worden gemaakt over de rechtsvorm van waaruit u de onderneming drijft. Daarnaast zijn er op financieel en fiscaal gebied diverse zaken waar u rekening mee moet houden. Hierbij kunt u denken aan het bijhouden van een administratie en het aanmelden van de onderneming bij diverse instanties.

 

U heeft een fiscaal en financieel specialist nodig

Bij Belasting Adviesgroep Rotterdam zijn startende ondernemers aan het juiste adres als zij een specialist nodig hebben op fiscaal en financieel gebied. Wij zorgen ervoor dat uw onderneming zo wordt ingericht dat deze voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst aan uw onderneming stelt en vervolgens zo snel mogelijk wordt aangemeld bij de instanties, zodat u snel en met een gerust gevoel van start kunt.

 

Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens bij ons langs

Neem voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.