´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Financiële & fiscale audits

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Financiële & fiscale audits

Als ondernemer wilt u graag exact op de hoogte zijn van de prestaties van uw onderneming zodat u indien nodig direct kan bijsturen. Ook op fiscaal gebied wilt u precies weten waar u aan toe bent en niet voor onnodige verassingen komt te staan.
Een audit verschaft u het benodigde inzicht. Belasting Adviesgroep Rotterdam heeft inmiddels vele audits verzorgd en kan u op dit gebied uitstekend van dienst zijn.

 

Financiële audits

Wanneer het management van uw organisatie het gevoel heeft dat er iets niet klopt in de financiële cijfers maar niet exact kan aangeven waar het pijnpunt zit, biedt een financiële audit uitkomst. Aan de hand interviews, de jaarstukken en de financiële administratie brengen wij in een verslag helder in beeld waar de pijnpunten zitten en wat de directe verbeterpunten zijn. Daarmee voorkomt u problemen in de toekomst.

 

Fiscale audit

Wilt u laten uitzoeken of u optimaal alle aftrekmogelijkheden benut? En wilt u er zeker van zijn dat u handelt conform de wetgeving? Dan kunnen wij een fiscale audit voor u uitvoeren. Deze audit kan gericht zijn op een specifiek vakgebied, zoals bijvoorbeeld de BTW-issues binnen uw bedrijf, maar kan uiteraard ook bedrijfsbreed worden opgezet. Dit naar gelang uw wensen.

 

Meer informatie over financiële en fiscale audits

Wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.