´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Internetboekhouden via Exact Online

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Internetboekhouden via Exact Online

Exact Online is een boekhoudabonnement waarmee u via internet uw bedrijfsadministratie voert. Bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven die een boekhouder in dienst hebben en een bedrijfsadministratie hebben die varieert van eenvoudig tot gemiddeld in complexiteit.

 

De voordelen van Exact Online:

  • All-in boekhoudpakket inclusief hosting en helpdesk
  • 100% online software voor een vast maandbedrag
  • Geen installatieprocedure, direct klaar voor gebruik
  • Uw boekhoudprogramma is altijd up-to-date!
  • Overal en altijd via internet uw administratie raadplegen
  • Eenvoudig online samenwerken met Belasting Adviesgroep Rotterdam
  • Uw documenten digitaal opgeslagen; geen papieren dossiers meer

 

Waarom raden wij Exact Online aan?

Belasting Adviesgroep Rotterdam heeft net als vele andere accountants en belastingadviseurs gekozen voor Exact Online vanwege het gebruikersgemak van deze software, de goede online support en de uitgebreide communicatiemogelijkheden tussen u als klant en ons.

 

Hoe werkt Exact Online?

U kunt kiezen uit drie uiterst gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma's die u nog kunt aanvullen met losse modules. Via Belasting Adviesgroep Rotterdam sluit u een abonnement af, waarna een administratie voor u wordt aangemaakt. Aan deze administratie wordt vervolgens ons bedrijf gekoppeld. Aan de hand van uw wensen wordt de administratie dusdanig ingericht dat het pakket is afgestemd op uw specifieke situatie en voldoet aan alle wettelijke en fiscale eisen.

 

Aan de slag met Exact Online

Aansluitend kunt u zelf de boekhouding invoeren in Exact Online. Desgewenst kunnen wij u in het begin begeleiden, zodat u zeker weet dat u goed van start gaat. Net als u kunnen wij op elk gewenst moment in uw financiële administratie kijken en waar nodig bijsturen.

 

Snelle communicatie

Als u met vragen zit over een bepaalde boeking of factuur kunt u dit direct in Exact Online aangeven en worden wij hiervan op de hoogte gesteld. Wij kunnen vrijwel direct uw vraag beantwoorden. Kortom: een heldere en directe communicatie en samenwerking tussen u en Belasting Adviesgroep Rotterdam.

 

Controle van uw administratie

Nadat u de administratie heeft ingeboekt, kunnen wij deze controleren en indien nodig correcties doorvoeren. Tevens zullen wij de boekingen, die noodzakelijk zijn voor het opstellen van de jaarstukken, direct in Exact Online invoeren. Er hoeven onderling dus geen back-ups meer te worden uitgewisseld.

 

Alles over Exact Online

Kijk voor meer informatie over Exact Online op www.exactonline.nl of neem contact met ons op. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.