De klanten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Belasting Adviesgroep Rotterdam
De klanten van Belasting Adviesgroep Rotterdam

Telefoonnummer
010 - 3075832

Onze Klanten

Onze klanten zijn voornamelijk werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, in zeer uiteenlopende sectoren. Door onze ruime ervaring op het gebied van belastingadvies en bedrijfsadministraties kunnen wij u op passende wijze van dienst zijn; van vrijwel alle gebieden binnen de fiscaliteit tot uw complete administratie.

 

Wij verzorgen advies, administratie en aangiftes voor o.a.:
• Startende ondernemers
• Freelancers, ZZP'ers
• Eenmanszaken
• B.V.'s
• N.V.'s
• V.O.F.'s
• Stichtingen
• Particulieren

 

Onze klanten aan het woord

We zijn trots op onze brede, trouwe klantenkring. Waarom onze klanten voor Belasting Adviesgroep Rotterdam hebben gekozen? Dat vertellen zij u graag zelf.


Tom Reurich, Eurofiber Nederland B.V.

"Vier jaar geleden is vanuit de directie van Eurofiber het voorstel gekomen om Belasting Adviesgroep Rotterdam in te schakelen voor het oppakken van een aantal fiscale issues. Naar grote tevredenheid; ze denken actief met ons mee, tonen daadkracht en zijn een betrouwbaar fiscaal klankbord.

Belasting Adviesgroep Rotterdam beperkt zich niet tot het tijdig en correct oplossen van fiscale issues, maar brengt ze in breder financieel perspectief en vervult in deze de functie van financieel / fiscaal meedenker en adviseur van Eurofiber. Kortom: een jonge, groeiende onderneming waarmee het prima samenwerken is. Een degelijke en betrouwbare partij waarmee Eurofiber de fiscale risicos in de hand houdt."

Sunny Hsu, managing director Everpads B.V.

"I got in contact with Belasting Adviesgroep Rotterdam through the introduction of our bank account manager from ABN AMRO bank. I was and still am impressed by their smooth communication, constructive advises and good accessibility."

Sander Nagel, freelance fotograaf

"Ik heb gekozen voor Belasting Adviesgroep Rotterdam vanwege hun persoonlijke aanpak, hun goede advies en de tarieven die zij hanteren. Ze hebben een Rotterdamse aanpak: handen uit de mouwen en goed werk leveren. Ik vind de samenwerking met de heer Bloys zeer prettig, hij is betrouwbaar en het geeft mij de rust al mijn administratie uit handen te kunnen geven."

Marinko Babic, Bosland Cars Rotterdam V.O.F.

"Ik ben met Roel in contact gekomen toen hij zijn auto bij ons liet repareren. Wij waren één van zijn eerste klanten en we maken nog steeds naar volle tevredenheid gebruik van zijn diensten. Ik ben erg te spreken over de openheid, de vriendelijkheid en de eerlijkheid van Belasting Adviesgroep Rotterdam. Ze bieden op alle gebieden een luisterend oor en goede raad. Je weet met hen altijd precies waar je aan toe bent."