´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Opzetten (holding) structuur

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Opzetten (holding) structuur

Bij de start van een bedrijf maar ook later in de bedrijfscyclus zijn er verschillende redenen om een holdingstructuur op te zetten. Het minimaliseren van de belastingdruk en het afschermen of beschermen van bepaalde vermogensbestanddelen, zoals onroerend goed, zijn goede redenen voor het opzetten van een dergelijke structuur.


Holdingstructuur

Belasting Adviesgroep Rotterdam is gespecialiseerd in het opzetten van holdingstructuren. Wij houden ons dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied zodat wij exact weten wat de gevolgen zijn voor de invoering van een nieuwe structuur. Daarnaast hebben wij nauw contact met notarissen zodat wij -naast het uitdenken van de structuur- u tevens zoveel mogelijk werk uit handen nemen bij het daadwerkelijk oprichten van de structuur.

 

Fiscale gevolgen van het opzetten van een structuur

Bij het opzetten van een structuur komen vaak fiscale gevolgen kijken. Uiteraard wilt u als ondernemer zo min mogelijk onzekerheid. Wij raden u daarom aan om waar nodig vooraf afspraken met de Belastingdienst te maken. Dan weet u dus precies waar u aan toe bent.

 

Meer informatie

Wij zijn u graag van dienst bij het opzetten van (holding)structuur. Neem voor meer informatie contact met ons op of laat uw gegevens achter op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.