´╗┐ Over Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Over Belasting Adviesgroep Rotterdam

Telefoonnummer
010 - 3075832

OVER BELASTING ADVIESGROEP ROTTERDAM

Belasting Adviesgroep Rotterdam is een belastingadvies- annex administratiekantoor, hoofdzakelijk werkzaam voor familie-, midden- en kleinbedrijven en particulieren.

 

Onze filosofie

Uw drijfveren staan bij ons centraal. Wij denken met de ondernemers mee. Dit doen wij via intensief persoonlijk contact, grote betrokkenheid en effici├źnte communicatie; korte lijnen. U moet zich kunnen concentreren op datgene wat u het beste kunt: ondernemen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw fiscale en financi├źle zaken.

 

Een goed begin is het halve werk. Vandaar dat wij van meet af aan uw administratie dusdanig inrichten dat deze voldoet aan de eisen die de fiscaliteit daaraan stelt. De optimale inrichting van uw administratie bespaart u veel tijd en voorkomt geschilpunten met de Belastingdienst en correcties naderhand.

 

Wij staan voor een heldere en goede communicatie met de Belastingdienst. Waar nodig treden wij tijdig voor u in overleg met de Belastingdienst zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan en kostbare procedures voorkomt.

 

Onze achtergrond

De praktijken van belastingadviseur en administrateur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit geldt ook in belangrijke mate voor juridische vraagstukken. Bij ons zijn allround adviseurs werkzaam met fiscale vakkennis die ook uw administratie kunnen verwerken; wanneer u met ons in zee gaat, weet u zeker dat alle fiscale mogelijkheden optimaal benut worden, omdat wij inzicht hebben in uw organisatie en de branche waarbinnen u opereert.

 

Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons omvangrijke netwerk hebben wij tevens op andere terreinen een signaleringsfunctie. Mocht het nodig zijn, kunnen wij altijd ruim op tijd een andere specialist voor u inschakelen.

 

Wij nodigen u uit om kennis te maken

Spreekt onze filosofie u aan? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek. Zo kunt u nader kennismaken met de mensen van ons kantoor en de wijze waarop wij u van dienst kunnen zijn. Dit gesprek kan overigens ook buiten de gebruikelijke werktijden plaatsvinden.