´╗┐ Werken bij Belasting Adviesgroep Rotterdam • Belastingadvies- annex administratiekantoor, werkzaam voor familie-, midden- en kleinbedrijven en particulieren.

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Werken bij Belasting Adviesgroep Rotterdam

Belasting Adviesgroep Rotterdam is een belastingadvies- annex administratiekantoor, voornamelijk werkzaam voor familie-, midden- en kleinbedrijven en particulieren.

In ons vak draait het om meer dan alleen cijfers. Juist de menselijke factor is van essentieel belang bij onze werkzaamheden. Zowel in de omgang met onze cliënten als met onze medewerkers.

 

Wij zoeken een:

Accountant (m/v)

Als accountant ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en controleren van jaarrekeningen, het opstellen van fiscale aangiften in samenwerking met onze fiscalisten en het controleren van (door cli├źnten gevoerde) financi├źle administraties.

Je dient dan ook over een ruime mate van zelfstandigheid te beschikken. Verder verwachten wij van jou een actieve adviserende houding richting onze cli├źnten. Deze functie is bij uitstek geschikt voor iemand met de ambitie om door te groeien. Het volgen van aanvullende studies wordt dan ook door ons gestimuleerd. 

Je hebt de opleiding HEAO-BE/AC of SPD afgerond (of hiervoor studerend) en hebt daarnaast enige jaren praktijkervaring opgedaan.  

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een groeiend en dynamisch bedrijf met een prettige en informele werksfeer? Aarzel dan niet, klik hieronder en mail je sollicitatie met CV naar: 

 

Open sollicitatie

Ben jij een professional met een proactieve houding, zowel binnen de organisatie als naar je cliënten? En werk je graag voor zeer uiteenlopende organisaties, waarbij je vaak direct contact hebt met de eigenaar of directeur van het bedrijf? Dan nodigen wij je uit voor een open sollicitatie.


Stuur een gemotiveerde brief met je curriculum vitae naar:

Belasting Adviesgroep Rotterdam
T.a.v Roel Bloys
Postbus 22170
3003 DD ROTTERDAM