´╗┐ Diensten van Belasting Adviesgroep Rotterdam • Yuki Automatisch boekhouden

Belasting Adviesgroep Rotterdam
Belasting Adviesgroep Rotterdam • Accountancy & Advies

Telefoonnummer
010 - 3075832

Diensten » Yuki Automatisch boekhouden

Yuki is een innovatieve service waarmee ondernemers al hun financiële documenten digitaal kunt archiveren en organiseren. Op de makkelijkst voorstelbare manier. Yuki zorgt voor een boekhouding zonder tijdverspilling en een administratie zonder chaos. Altijd beschikbaar voor u als ondernemer en voor ons als accountants en belastingadviseurs, 100% nauwkeurig, betrouwbaar en veilig.

 

Hoe werkt Yuki?

U levert de administratie gescand aan en Yuki doet de rest. Eenvoudiger kan het niet. Yuki leest de gescande digitale bestanden, weet wat voor bestanden het zijn, begrijpt precies waar ze opgeslagen moeten worden en wat ermee moet gebeuren. Bijvoorbeeld: u scant een rekening, Yuki archiveert deze, herkent en boekt de rekening, maakt een BTW-aangifte en u ziet het direct terug in uw cijfers.

 

Yuki doet uw boekhouding

Met Yuki kunt u als ondernemer boekhouden zonder zelf de boekhouding te doen. Yuki is de virtuele, administratieve ruggengraat van uw bedrijf. Zij zorgt voor alle taken van de backoffice zoals de boekhouding en documentenarchivering. Daarna brengt Yuki er structuur in. Waar u ook bent, u kunt uw financiën altijd in de gaten houden. Net als uw e-mail, agenda en adresboek.

 

Yuki bespaart tijd en geld

Voor Belasting Adviesgroep Rotterdam betekent het werken met ki dat wij geen tijd kwijt zijn met het inboeken van uw administratie. Op basis van de cijfers en resultaten die uit Yuki blijken, stellen wij de jaarstukken op en verzorgen wij uw aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting. Yuki neemt iedereen dus een berg werk uit handen en bespaart ons allemaal tijd en geld!

 

Alles over Yuki

Kijk voor meer informatie over Yuki op www.yuki.nl of neem contact met ons op. U kunt ook uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.