Wie wij zijn

Belasting Adviesgroep Rotterdam is een modern en dynamisch belastingkantoor. Door onze locatie in één van de start-up hotspots van Rotterdam, de Rotterdam Science Tower, zijn we altijd op de hoogte van de hedendaagse veranderingen. Als ondernemer moet je je blijven aanpassen aan de markt om aan kop te blijven, en van je belastingadviseur verwacht je niets anders. Wij zetten ons elke dag in om onze klanten in Rotterdam te ondersteunen en te adviseren bij hun fiscale uitdagingen. Het vinden van een financieel adviseur die bij je past is belangrijk. Daarom nodigen we je graag uit voor een gesprek om samen te bekijken wat we voor je kunnen doen. Laat ons je ontzorgen en je begeleiden bij al je fiscale uitdagingen.

Het BAR-team bestaat uit administratief medewerkers, fiscalisten en adviseurs. Samen spannen zij zich in om jou als ondernemer naar succes te begeleiden.

De werkwijze binnen BAR is gefocust op automatisering. Wij zien - administratieve - taken als processen, welke geoptimaliseerd dienen te worden. Maar apart van deze digitalisering, houden wij het contact met onze klanten juist erg menselijk. Het persoonlijke en informele contact tussen ons en de klant, kenmerkt onze organisatie. Samen succes behalen is immers een plezierige taak.